Buckasta Venera 2. Deo

713 pregleda

Kad su stigli do zgrade, pokazala mu je da on treba da joj otvori vrata. Zatim su krenuli do lifta, pritisnuli su dugme i čekali. Ubrzo je osetio njene ruke oko svog struka. Privukla ga je k sebi s leđa, sve dok nije osetio njeno telo na celoj zadnjoj strani. Kukovima mu je dodirnula leđa, grudima se utisnula u njegov vrat, a brada joj je lebdela tik iznad njegove glave.

U njemu je započeo osećaj potonuća taman kad je blago sagnula glavu da mu poljubi vrh. Mogla je da oseti kako mu se telo steže na dodir. „Šššš“, rekla je umirujuće. “Opusti se dečače. Skoro smo stigli.”

Iz njega je nehotice izašlo zaprepašćeno i tiho dahtanje. Venera ga je pustila i ušla u lift kad su se vrata otvorila. Odjednom mu je postalo hladno pa je požurio za njom u lift. Sumnjičavo ga je pogledala pre nego što se nasmejala. Njena ruka se spuštala do njegove zadnjice i šaljivo ga uhvatila. Nervozno joj je uzvratio osmeh.

Izlazeći iz lifta i prolazeći hodnikom do svog stana, stavila mu je ruku u kosu. Nastavio je da se kreće ispred nje, osećajući kako ga prstima masira po glavi. Kad su došli do vrata, on je vraćen nazad u zadirkivanje, ruganje i sramotu iz mlađih dana. Pretpostavke o njegovoj seksualnosti. Odbijanja koja je imao.

Vrata su se otvorila i ona ga je uvela unutra, zatvarajući i zaključavajući ih iza sebe. Venera je skinula cipele, odložila torbicu, a zatim je uzela piće iz frižidera. Sela je na kauč dok je on stajao zaleđen nasred sobe. Naslonila se i opustila.

„Sećaš se o čemu smo razgovarali“, rekla je ljubaznim tonom. “Koja je tvoja sigurna reč?” Oči su imu se srele. Zatvorio ih je i uzdahnuo. Čeka, pomislio je. Prestani da zavlačiš. „M-… m-… mali“, gotovo je šapnuo.

“Nisam čula?”

“Mali. Sigurnosna reč je mali.”

“U redu… a sadaa počni”, naložila je, naginjući se prema njemu.

Nije imao pojma zašto je izabrala tu reč. Da li je znala? Da li je to bio njen način da ga zadirkuje? Ne želeći više da zavlači, nastavio je da se svlači ispred nje. To su se dogovorili ranije, međutim, biti tu pred njom bila je druga priča. Nije mogao da pobegne njenim očima prateći svaki njegov pokret. Košulja.. kaiš.. pantalone….

„Priđi bliže“, naredila je, dok se on konačno skinuo do donjeg veša. „Bliže“. Sada je stajao na metar od nje, prepone u visini njenih očiju, razdaljina u dužini ruku. Njegove uske male bele gaćice jedina su bila stvar koja ju je sprečavala da ga vidi.

“I gaćice dečko.”

Spale su mu do članaka. Pogledala ga je i videla da drhti i svim silama pokušava da se sakrije.

analni čep u muškoj guzi„Okreni se“, odlučno je zapovedila. Slušao je. Dok mu je rukama razdvajala guzove, njegovo telo je malo poskočilo. Čvrsto se držala i smejala se. Bio je tamo, umetnut do kraja u njega. Baš onako kako mu je ona naredila.

“Kakav je osećaj?”

„Dobar“, rekao je tiho. “Ne boli me.”

Venera je ustala sa kauča. Odmah je osetio kako se nadvila nad njim, uzimajući njegovo telo očima. Opet je primetila kako drhti. Prešla je rukom preko njegovog golog dupeta. Pa preko njegovih grudi. Pa između njegovih nogu. Taman kad je postalo previše i tresenje je počelo da se pojačava, osetio je kako ga ponovo pritiska uz njegovu zadnju stranu tela, kao ispred lifta.

Privukla ga je sebi, držeći ga za struk i ljubeći mu vrh glave. “Rekla sam ti”, šapnula mu je na uvo. “Sviđaš mi se takav kakav jesi. Ne sakrivaj se od mene. Ne pretpostavljaj da znaš šta volim. Budi svoj.”

Odatle ga je uvela u spavaću sobu. Zastala je u podnožju kreveta i rekla mu da se sagne. Jednom kad je to učinio, posegla mu je za guzu i povukla analni čep. Uzdahnuo je.

„Drago mi je što je prošlo dobro. Možda ću ti sledeći put dati vibrirajući.“ Seo je na krevet i nasmejao se pomalo zabrinuto. „Reci mi šta je moje pravilo o dodirivanju?”

„Umm“, zamucao je. „Nema dodira bez dozvole.“

„Vrlo dobro“, pohvalila ga je. “A šta je sa tobom?”

“Moje telo je tvoje … ali sigurna reč je za hitne slučajeve.”

“Da čujem ponovo!”

„Moje telo je tvoje“, ponovio je. „Ali ja imam sigurnu reč za hitne slučajeve.“

Odobravajući njegov odgovor, ispružila je ruku i lagano mu dodirnula obraz. Njegova reakcija podsetila ju je na malo štene željno pohvale i spremno za igru. Dok se svlačila ispred njega, zadržala je pogled na svom malom psiću. Lice mu se brzo promenilo u očaravajuće uzbuđenje.

Stavila mu je ruku pod bradu i podigla mu bradu kako bi se njegove oči susrele sa njenim. „Moje oči su ovde gore“, rekla je sa iskusnim izrazom.

Izraz njegovog lica kad je razgrnula grudnjak – ispunio ju je nevaljalim mislima. Nije se trudila da bude diskretna. Čuo je kopču, kaiševe koji su se kretali i njeno stenjanje dok ih je skidala, mašući njima ispred njega.

Oči su mu zurile u njene s očajničkom radoznalošću. Kad mu je zavirila među noge, videla je kako se ukočio. „Tako je već bolje“, zadirkivala je. „Baš je muka držati ga tako strpanim tamo.“

Zatim je uklonila donji veš, ispuštajući zvukove olakšanja. Pogled mu je ostao prikovan za njeno lice. S jednom rukom na boku, a drugom ga opet uzimajući za bradu, obraćala mu se s izrazom naklonosti koji do ovog trenutka još nije video na njoj. „Znaš“, započela je nežno. “Kad si mi prvi put rekao da si nevin, nisam bila sigurna kako bi stvari mogle da se odvijaju. Pitala sam se da li si me možda lagao.“

Kratke sekunde pogled mu je skrenuo u ugao. Ne da bi joj ukrao pogled, već iz drugog razloga. Uhvatila je ovo i razumela, nagnuvši glavu i podigavši obrvu kao da ga želi upozoriti da bude oprezan. „Međutim, sada znam istinu“, objasnila je. “Ti si iskren dečak. Slatki, stidljivi, pošteni i poslušni dečak.”

Nagnula se blizu, držeći mu bradu i polako mu uvukla drugu ruku među noge kako bi uhvatila njegov penis. Široko joj se lice nasmešilo. “I tako mi je drago što ću biti ta koja će te pokvariti. Jebati tvoje malo nevino dupe i oblikovati te u dečkića kakvog želim.”

Dok je pritiskala usne u njegove, mogla je videti kako mu obrazi postaju jarko crvene boje i osećati kako mu se mali penis stvrdnjava i trza.

„Okreni se“, uputila ga je. Odmah se okrenuo na stomak. Venera je sela na krevet i nežno dodirnula njegovo golo dupence. Sagnula se i poljubila, mazila, pipkala i nežno grizla. Pustio je slatke tihe zvuke za nju. Zatim ga je privukla sebi i preuzela preko krila, nastavljajući da se igra s njim.

„Koje je moje pravilo o šamaranju?“ pitala ga je.

„Šamaranje me uči disciplini“, odgovorio je. „Pomaže mi da se kulturno ponašam.

“O daaa. Dobar dečak je dečak koji redovno dobija po guzi kako bi se naučio disciplini. Svakodnevno po turu.”

Instinktivno je spustio glavu na krevet. Sa osmehom mu je lagano pljusnula dlan o dupe, testirajući da vidi kako će reagovati. On se držao mirno, a ona je išla dalje. Šamari su se pretvorili u udarce. Bilo joj je drago kad je videla šta može da podnese. Sila njene ruke počela je ostavljati crvene otiske dlanova na njegovoj bledoj guzi.

Trznuo se i malo se vrpoljio u njenom krilu, ali nije se pomerio ili je molio da stane. Nakon nekog vremena, kad je završila, divila se svojim ručnim radovima na njegovom zadnjem delu i dala mu je dozvolu da se okrene na njegova leđa. Dupe ga je peckalo čak i na hladnim, lepim prekrivačima na krevetu. Gledao ju je dok je izlazila iz sobe. Nekoliko trenutaka kasnije, vratila se.

“Reci mi moje pravilo o odeći.”

„Odeće bez! Osim ako se dobije posebna dozvola.”

“Šta to znači?”

“Oh”, shvatio je. “Moram da vas zamolim da mi ih vratite. Ali vi odlučujete o svemu.”

„Dobro“, pohvalila ga je. “Vratiću ti je je kad odlučim da si je zaradio. Pomeri sada dupe ovde.”

Prevrnuvši se i puzeći prema kraju kreveta, iznenada ju je ugledao. Tu je stala ispred njega, visoka i impozantna, lepo isklesana i gola poput neke grčke boginje. Do sada je nije ovako dobro pogledao, i to ga je ostavilo bez reči… zanemelo ga. debeljuca sa lažnom kitom

Ono što ga je izvuklo iz ošamućenosti bile su tri stvari: vatra u njenim očima, želja da bude u njenom naručju i predmet koji je visio iz njenih prepona na koji su njegove oči na kraju sletele. Znao je da ovo dolazi jer je o tome razgovarala s njim na prvom sastanku.

Doduše, zaintrigiralo ga je, ali i pomalo zastrašilo. Na remen oko bokova pričvršćen je bio ružičasti dildo velike dužine i širine. Čak i gledajući ga spreda, a ne bočno, mogao je jasno videti da je bio mnogo veći od njega. To mu je zadavalo neobične misli i osećanja, kao kad je to prvi put spomenula.

KRAJ 2. Dela

Jos dobrih debeljuca iz tvoje okoline

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.