Iznenadna MILF Debeljuca 5. Deo

766 pregleda

Sela je pored mene ali tako blizu da joj je debelo dupe bilo pritisnuto uz moje prednje strane butina. Njene debele oblikovane noge bile su vrlo blizu mog pulsirajućeg penisa. Uzeo sam joj desnu nogu i počeo da je masiram. Dao sam sve od sebe da je masiram što senzualnije. Tiho je stenjala ali jedva primetno.

Noga joj je bila savršeno glatka. Nasmešila se dok je stenjala. Stavio sam joj desnu nogu tik uz kurac. Očigledno, u ovoj fazi moj kurac je pulsirao više nego ikad. Podigao sam Klaudijinu lijevu nogu i privukao je bliže, a dok sam to radio, njeno desno koleno naslonilo se na moj kurac.

Ponovo je zastenjala. Ovaj put glasnije. Dok sam Klaudiji davao masažu levog stopala, njena desna noga je ostala čvrsto pritisnuta na moj tvrdi kurac. Bio sam siguran da to oseća i redovno je bacala pogled dole. Nisam mogao da verujem da se ovo dešava. Nežno je trljala desnu nogu o moj kurac, taman toliko da to osetim.

Nakon nekoliko minuta na njenoj levoj nozi, podigao sam i njeno desno stopalo. Masirao sam obe noge istovremeno. Oboje smo do tog trenutka teško disali. Kad sam završio, vratio sam Klaudijina stopala na svoja bedra i prelazio prstima gore-dole po nogama. Samo smo sedeli gledajući se.

Hteo sam da je poljubim, ali sam bio nervozan. Dok sam je milovao po nozi, Klaudija me pomilovala po ruci i rekla: “Tako si sladak Branko, tako mi je drago što si se uselio.”

“I meni”, odgovorio sam.

“Da li si oduvek bio tako dobar sa rukama? Baš volim da primam.. masaže.”

“Naravno, uživam u masažama”, rekao sam.

“A leđa? Jel bi i njih mogao?”

“Naravno”, sijao sam. “Ovde?”

“Možda bi krevet bio bolji. Hajde da se brzo istuširamo posle bazena”, predložila je Klaudija dok mi je upućivala topao osmeh. Srce mi je lupalo.

“Zvuči dobro”, odgovorio sam.

Ali tada sam shvatio da je Klaudija u kupaćem kostimu a da sam ja go. Klaudija je izašla iz đakuzija i popela se uz stepenice pre nego što sam popio poslednje piće. Izašao sam i stavio peškir oko struka. Nisam bio siguran da li me Klaudija želi isto koliko i ja nju.

„Dođi, istuširaj se u mom kupatilu Branko“, viknula je iz svog kupatila.

Opet nisam mogao da verujem šta se dešava. Prednji deo mog peškira ličio je na šator. Um mi je ubrzao. Hoćemo li se zajedno tuširati? Dok sam ja go, a ona ima kupaći kostim?

Popeo sam se stepenicama nakon što sam sakrio kurac koliko je to bilo moguće u tanak peškir. Vrata Klaudijinog kupatila bila su blago odškrinuta, pa sam otvorio vrata i Klaudija je čekala pored tuša dok se voda zagrevala. Još je nosila kupaći kostim. Ne videći me, otišla je pod mlaz tople vode. Počela je sapunjavati se i povremeno joj je ruka kliznula ispod tankog materijala, ali uglavnom se sapunjala izvana.

Stajao sam tamo i davao joj isti onaj zombificirani pogled koji sam joj i ranije davao. Klaudija me gledala kroz paru i kikotala se.

“Hajde Branko, baci peškir i dođi ovamo. Dozvoli mi da te nasapunjam.”

Uklonio sam peškir i pustio ga da padne na zemlju. Klaudija me pogledala gore-dole, zastavši na kratko kako bi pogledala moj ukočeni kurac. Nemam najveći kurac na svetu, ne prelazi 14cm, ali u tom trenutku bio je tvrd kao kamen i možda čak i duži nego obično.

Lagano se ugrizla za usnu i nastavila se smeškati dok sam išao prema njoj, a moj penis je odskakao ispred pod uglom od 45 stepeni. Osećao sam se ranjivo i nervozno, ali i uzbuđeno. Kad sam se približio, gledala me je direktno u oči. Klaudija me je uhvatila za ruku i privukla bliže sebi.

Moj penis je kliznuo između nas i zabio se u njen kupaći kostim. Mogao sam svršiti tu i odmah! Zagrlila me i uhvatila za dupe, dok mi je njena glava počivala na grudima. Spustio sam pogled na njena zaobljena leđa i divio se kako su joj dva masivna guza izvijena u podnožju leđa.

Njen kupaći kostim izgledao je kao da joj je usisan u dupe, nestajući u ambisu koji sam želeo istražiti. Nisam joj video stopala. Moje su ruke uhvatile njeno debelo dupe, masirajući ga nežno dok je topla voda padala na nas.

Kratko smo se držali. Klaudija se zatim povukla i nasapunjala svoje ruke. Počela je trljati sapun po mom vitkom torzu, do vrata. Moj kurac je virio prema njoj, ali nije ga pogledala, iako se i dalje grčio. Zaneo sam glavu unazad i zatvorio oči. Osećao sam kako je moj kurac povremeno gura, a ponekad bi ga i ruke lagano počešale, pa bi mi telo zadrhtalo.

“Kako se osećaš Branko”, upitala je.

“Ovo je neverovatno”, promucao sam.

Klaudija se zahihotala. Nastavila je da mi sapunja prsa, a zatim me okrenula da isto učini i mojim leđima. Klaudija mi je počela sapunjati dupe, a onda su joj se ruke približile. Osećao sam njene grudi pritisnute uz moje dupe dok mi je prala jaja. Stidne dlake su mi bile ošišane tako kratko da je izgledalo kao da sam obrijao jaja.

Igrala se mojim loptama, ali nije dodirnula kurac. Nije bilo razgovora. Možda smo oboje bili šokirani onim što se dešava. Nisam znao šta da kažem. Klaudija je bila dovoljno stara da mi bude maltene i baka, ali ja sam bio go pod tušem sa njom i ona mi je masirala jaja.

Moj kurac je jasno pokazao kako se osećam, i mogao sam reći da je isto tako napaljena, njeni jecaji su to odali. Klaudija je mogla pretpostaviti da mladić u dvadesetim godinama nikada ne bi poželeo matorku poput nje, ali je pogrešila ako je to mislila. Moj kurac je bio tvrd zbog njenog dodira.

Trebala su mi njena zrela usta na mojoj mladalačkoj kiti. Hteo sam da joj sisam velike, okrugle, sise. Hteo sam joj tucati pičku sa leđa kako bih mogao uživati u prizoru svog kurca koji nestaje u njenom ogromnom debelom dupetu. Ali najviše od svega, čeznuo sam da mi njena debela bedra budu omotana oko glave, sa licem u njenoj pičkici.

Zavalio sam se pod tuš i stavio ruke iza sebe, na vrh Klaudijinog dupeta. Zategnuo sam je čvrsto, ali dok me je rukama milovala po jajima, bojao sam se da ću sad svršiti, pa sam se okrenuo i napravio pola koraka unazad. Klaudija je zurila u moj kurac, a zatim se postepeno nagnula prema napred sve dok joj lice nije bilo samo nekoliko centimetara od vrha.

Sagnula se, skoro pod pravim uglom, pa sam joj stavio ruke na vrh glave. Mislio sam da će me sisati, ali se sagnula i oprala mi noge. Dok je čučala, guza joj je postajala sve veća – raširila se iza nje i prema bokovima. I bedra su joj se proširila. Zatim je ustala, poljubila me u grudi, podigla pogled prema meni i nasmešila se. Moj penis se opet zgnječio između nas dvoje, gurajući joj grudi.

“Sada smo oboje čisti”, rekla je Klaudija dok mi je trljala ruke o grudi. “Ali promašila sam jedno mesto. Želiš li da to očistim ustima?”

“Uffff… Molim te”, promucah.

“U redu, samo zato što si tako sladak Branko.”

Klaudija se polako sagnula preda mnom, nežno vukući svoje crvene nokte niz moja prsa, preko mog vitkog stomaka i prema mom pulsirajućem kurcu. Njene ruke su dohvatile moj penis i desnom rukom mi je obuhvatila jaja. U međuvremenu, njena leva ruka uhvatila me za glavu kurca, pre nego što se polako spustila niz osovinu.

Imajući male ruke, Klaudija je učinila da moj kurac izgleda veći nego što je zapravo bio. Činio joj se dovoljno velikim. Podigla je pogled prema meni i nasmešila se čvrsto uhvativši moj penis obema rukama. Tuš ju je prskao u lice, pa sam ga isključio i para je počela da se čisti.

“Oh Branko, želim okusiti tvoj kurac.” Rekla je dok je stavljala svoje napućene usne preko vrha.

Moj penis je polako ušao u njena topla usta i osećao se neverojatno. Mnogo sam puta zamišljao Klaudijina usta na svom udu, ali nikada nisam mislio da će se osećati ovako dobro. Klaudijine usne čvrsto su se sklopile oko glave dok je jezik milovao vrh. Ruke je namestila na moj trbuh, a glava joj je odskakala gore-dole na mom ukočenom kurcu. debela milfara mu sisa kurčinu

“Bože, ti si tako jebeno tvrd Branko, je li uvek ovako?”

“Ne uvek. Molim te … nastavi”, preklinjao sam.

Ponovo je spustila glavu na vrh moje osovine. Njen jezik je radio na vrhu mog kurca, ali samo nekoliko sekundi pre nego što ga je ponovo izvukla.

“Svrši mi u ustima Branko, svrši za mene, želim da te okusim”, preklinjala je pre nego što je ponovo omotala usne oko glave.

U ovoj fazi sam se trudio da ne eksplodiram, pa je njen zahtev došao kao olakšanje. Izvio sam leđa i dok sam gledao dole video sam Klaudiju kako pojačava intenzitet. Sve brže i brže. Bez upozorenja sam iznenada ejakulirao, i činilo se da nije bila spremna za to. Glasno sam zastenjao. Moja snažna eksplozija uhvatila ju je nespremnu. Većina sperma joj je pucala u usta, ali nekoliko kapi su joj kapali niz bradu. Bila je vidno iznenađena ali ne i uznemirena… da li joj se svidela moja sperma? Po njenim uzdasima – jeste itekako!

KRAJ 5. Dela

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!


Ukucaj u telefon AD Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP AD i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050Pozovi: 0906/20-21-24 – lokal 8 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Iznenadna MILF Debeljuca 5. Deo i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.AKO TI JE OVO MNOGO SKUPO ostavi mi mail mozda ti se i javim (wink)
upiši email ovde dole i sačekaj da ti se javim, ili ako želiš brže, pošalji mi sms odmah
Loading

Jos dobrih debeljuca iz tvoje okoline

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.